ΤΡΟΧΟservice Ελαστικά
Ελαστικά Auto - Moto
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΙΣΤΟΡΙΑ
ΕΛΑΣΤΙΚΑ AUTO
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΟΤΟ
ΖΑΝΤΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ

Ελαστικά νέα


Michelin Energy Saver
Το ελαστικό που σας κάνει οικονομία στα καύσιμα και σέβεται το περιβάλλον !

Πρόκειται για το σλόγκαν προώθησης του ελαστικού νέας γενιάς για αυτοκίνητα πόλης, πολυμορφικά και μπερλίνες της Γαλλικής φίρμας. Από το 1992 η Michelin λανσάρει την πρώτη της γενιά ελαστικών χαμηλής κατανάλωσης, τα λεγόμενα 'πράσινα ελαστικά', χάρη στην σταδιακή αντικατάσταση του "φούμο" από το πυρίτιο.
Η νέα γενιά πυριτίου που χρησιμοποιήθηκε για το νέο Michelin Energy Saver αντικατέστησε σχεδόν στο σύνολό του το "φούμο" πετυχαίνοντας την μικρότερη δυνατή κατανάλωση και περισσότερη ασφάλεια στον βρεγμένο δρόμο.

 
Το Durable Security Compound (DSC) ( Σύνθεση γόμας μεγάλης Ασφάλειας και Διάρκειας), νέο συστατικό της γόμας και του πέλματος, δεν περιέχει υψηλά αιθέρια έλαια ( σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή οδηγία που θα εφαρμοστεί από τον Ιανουάριο του 2010 ).

Βελτιώνει το φρενάρισμα στο βρεγμένο , όχι μόνο όταν είναι καινούριο, αλλά και στη διάρκεια της ζωής του. Για να εξασφαλίσει ένα αποτελεσματικό φρενάρισμα, η σύνθεση γόμας μεγάλης ασφάλειας και διάρκειας (DSC) σταθεροποιεί την ακαμψία του πέλματος σε όλη την διάρκεια ζωής του ελαστικού ( Ευρεσιτεχνία Michelin ).
Η αποκλειστική μέθοδος της Michelin επιτρέπει τον ταυτόχρονο συνδυασμό όλων των συστατικών του πέλματος, ένα τέλειο έλεγχο της ομοιογένειας του μίγματος και των μοριακών δεσμών μεταξύ αυτών των διαφορετικών συστατικών.
Οι επιδόσεις της γόμας του πέλματος εξαρτώνται πραγματικά από την ομοιότητα του μοριακού δεσμού των 14 συστατικών που συνθέτουν ( ελαστομερή, θειάφι, αντιοξειδωτικά, πυρίτιο κλπ.). Τα αποτελέσματα του 100% Πυρίτιο και του DSC δεν θα ήταν τα ίδια με μια άλλη μέθοδο παραγωγής, διαφορετική από αυτή της Michelin.

 
Έρευνες έχουν δήξει ότι το 20% της συνολικής κατανάλωσης καυσίμου είναι συνδεμένο με το ελαστικό, οπότε για να μειώσουμε την κατανάλωση πρέπει να μειώσουμε την επίδραση των δυνάμεων που ασκούνται και εμποδίζουν την κίνηση του οχήματος και άρα να μειώσουμε την αντίσταση κύλισης των ελαστικών.

Η Michelin με το νέο Energy Saver μειώνοντας την επίδραση στην κατανάλωση καυσίμου του οχήματος , μειώνει τις εκπομπές CO2 και το φαινόμενο του θερμοκηπίου και μας πληροφορεί ότι, εάν όλα τα αυτοκίνητα στην Ευρώπη ήταν εξοπλισμένα με το νέο ελαστικό το καύσιμο που θα εξοικονομούσαμε κάθε χρόνο θα επέτρεπε να κινηθούν περίπου 2,8 εκατομμύρια οχήματα χωρίς καμία εκπομπή CO2.

Προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε δείκτες ταχύτητος T,H και V διαστάσεις από 14΄έως 16΄και σειρές 70 έως 50.

 

 

Πηγή: ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΙΣΕΛΕΝ Α.Ε.

Ευρετήριο

 Παρουσιάσεις 
 Ελαστικά αυτοκινήτου
 Ελαστικά μοτοσικλέτας
 
Ωράριο λειτουργίας
καταστήματος :
08:00 - 20:00
Σαββάτο: 08:00 - 16:00
Αρχή σελίδας
Αρχική Σελίδα | Ιστορία | Ελαστικά Auto | Ελαστικά Moto | Ζάντες | Υπηρεσίες | Τεχνικά Θέματα 
Προσφορές | Επικοινωνία | Συνδέσεις | e-mail: info@troxoservice.gr

© 2000 - 2004 TROXOservice